uFeel.me
ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ
Автор: Lilims,  28 януари 2009 г. в 11:40 ч.
прочити: 460


Откраднати мигове
с пламенни устни -
буйни и всеотдайни,
утоляващи
любовна жажда;
откраднати  мигове
с полудели ласки -
упойващи и пламенни,
разпалващи 
любовен огън...


Открадната любов -
летаргия странна
превръща страстта
в щастливо безумие;
открадната любов -
болка
от стенеща
наранена нежност...


Откраднато щастие...
... или...
... отмъстително...
... нещастие ? ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me