uFeel.me
ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ
Автор: DILI_ANA,  23 август 2011 г. в 21:38 ч.
прочити: 186

Като грешница се лутам уморена -

дали бе грешен силният  ми плам?

Една любов, отдавна забранена

намери плахо пристан в моя свят.

 

Погледнех ли те право във очите -

там виждах отговор на моите мечти,

намерих в тебе търсеното щастие,

но уви за кратко... през сълзи.

 

Миг крадена любов си подарихме,

нежност, ласки, уют и светлина.

Като сиротни птички приютихме

топлината в две изстрадали сърца.

 

Реалността отново ни завихря -

в миг грабва нежните мечти,

тъга и болка ражда във душите -

безумно любовта ни се руши!

 

Диляна Пенчева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me