uFeel.me
ЗА ТЕБЕ, ЛЮБОВ
Автор: IARA,  15 февруари 2012 г. в 08:01 ч.
прочити: 225
Има думи, които нищо не казват,
има песни, на птици безгласни,
има съдби и игри безчовечни,
има спомени, тъжни и вечни...

Аз прошепвам на силния вятър,
спри, поиграй си със мене,
уморих се от жалкия театър,
искам само и единствено тебе!

Уморих се, да гоня безкрая,
жадна за обич и на сън да мечтая,
За тебе, ЛЮБОВ, аз вечно ще страдам,
но във нозете ти няма да падам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me