uFeel.me
ЗА ТЕБ
Автор: mmm3333,  5 април 2009 г. в 16:14 ч.
прочити: 343
Любов ли си...?
Дали те има?
Дали си сбъдната мечта?
За тебе бях неотразима,
за тебе бях любимата жена!
Къде отиде щастието наше?
Къде мечтата отлетя?
В танц любовен вплетени телата...
след него прах, тъга и самота!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me