uFeel.me
ЗА ТЕБ... AMOR
Автор: eva1igrata,  11 август 2008 г. в 14:54 ч.
прочити: 588

За теб живея всеки ден,

за теб се моля и за мен,

за теб е мисълта в ума ми,

за теб съм будна във съня ми.

ЗА ТЕБ... ЛЮБОВ!

За теб горя от страст и плам,

за теб душата си ще дам,

за теб е пламъка в очите,

за теб... за теб са ми мечтите.

ЗА ТЕБ... ЛЮБОВ!

За теб без крила ще полетя,

за теб без глас ще изкрещя,

за теб сърцето ми тупти,

за теб... къде си ти...

ЗА ТЕБ... ЛЮБОВ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me