uFeel.me
ЗА СБОГОМ ЦЕЛУВКА...
Автор: ireta,  20 юни 2013 г. в 07:59 ч.
прочити: 222
Почуква тихо дъжда по капака
на старата къща в гората.
И скърца унило старата страха.
Преди няколко часа изпратих зората.

Мечти на прага там стояха...
Спомени сега дебнат ме от всеки ъгъл.
Не искам да идвам, да се връщам...
Не искам да си спомням, че си ме излъгал!

Вземи вино от избата стара.
Вземи нещо, което ми даде!
Вземи тихо от чудна отвара...
Ти любовта ми проклета продаде!

Спомни си, аз нямаше да те оставя...
Спомняш ли си ...НЕБЕТО?..МОРЕТО?...
Спомняш ли си цветната градина?
Прободе ме,точно тук- в сърцето!

Виж сега живот лесен и щастлив!
Птици летят радостно и пеят!
Виж сега колко ти е мило и леко!
Не си спомняй за мен, когато си далеко!

Сега затвори цирка и маймунката тъжна,
на рамото ти при тебе гладна стояла.
Затвори прозореца и вратата на илюзиите!
Преди години и без теб съм живяла!

Нещо днес в мен умира, като онези рози червени!
Нещо днес в мен си спомня...прегръдка страстна!
Как ще изтриеш ти всичко сега да те видя?!
Ще ми кажеш ли пак да порасна?!

За сбогом целувка ми дай...
Едничка! Друго не искам!
За сбогом прегръдка силна ми дай!
Едничка-за цял живот да си я имам!


       Сбогом,мило МЕЧЕ!

20.06.2013год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me