uFeel.me
ЗА НЕЯ НЯМА ЗАБРАВА
Автор: aza_9,  12 август 2012 г. в 08:01 ч.
прочити: 279
 

В тази топла 
августовска вечер,
писмо ти пращам,
изпълнено със зов.
То бяла е нота,
зов за любов вечен -
\"Всичко в живота е Любов!\"

Само за влюбени
има бъдеще в света,                             
само от обичта
той по-хубав става.
Има бъдеще Любовта,
за райските врата
тя ключ притежава
и никога в живота 
за нея няма, няма забрава.

aza_9
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me