uFeel.me
ЗА ДА ТЕ ИМА
Автор: cvetian,  19 март 2011 г. в 00:25 ч.
прочити: 291
Не си отивай никога от мен
и никога за самота не говори!
Бъди щастлив, бъди със мен
и само в обич да горим!
За да те има - ще ти простя
и грешки непростими!
Какъвто и да си - сега
и винаги в живота ми бъди!
За да те има в моя свят,
сега и след години,
до теб ще съм и залез тих
и нежен винаги ще има.
И кротък дъжд ще завали
и пак ще има наша пролет!
Във вазичката пак ще натопим,
разцъфналите клонки с наш`та обич!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me