uFeel.me
ЗА ДА МЕ ИМА
Автор: diva,  19 февруари 2013 г. в 09:26 ч.
прочити: 335

Не ме пожелавай.
Мечтание нека ти бъда.
Непокорна. Дива. И млада.
Като ябълков цвят.
Небе в очи отразено.
Не спирай на пръстите
лудия бяг.
Водопадно по теб се разливам...


Мечтай ме.
За да ме има.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me