uFeel.me
З А В Р Ъ Щ А Н Е
Автор: Lilims,  2 февруари 2010 г. в 10:25 ч.
прочити: 368

Разпилени мигове
в
отминали дни -
неусетно
времето тича...
На съдбата тайните
знаци разчитам,
към твойто сърце
търсейки път.
Твоят поглед
посипа пътеката
с рози;
а
тъгата в душата ми
твоята усмивка изтри;
дланта ти гореща
копнежа ми таен събуди.
Твоите устни
ме върнаха
в
храма
на
ЛЮБОВТА...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me