uFeel.me
Йероглиф
Автор: estela,  21 септември 2009 г. в 21:21 ч.
прочити: 386
пак мълчалив е изгревът,
защото ражда.

И миг,
преди да се огъне от живот,
е равен хоризонтът -

като везна,

отмерила двуделно
оназ червена ивица,

която

изписва йероглифа на душата
с парчета самота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me