uFeel.me
Южни нощи
Автор: rozi4ka86,  4 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 280

в топлия юг пълен с контрасти
танцуваме аз и ти... нас ни зове
южният дъх и две сърца превръща
в пепел със своя лъх!

въздухът пак е изпълнен със страсти!
няма в душите тъга... цветята пеят
серенади на бялата топла луна!
не спи градът весело свети!
целуват се силуети!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me