uFeel.me
Юлска обич
Автор: smile1,  5 юли 2011 г. в 15:12 ч.
прочити: 341
 Стоя до морето и гледам вълните 
 как ласкаво галят с обич брега. 
 Държа във ръце събрани мечтите - 
 малко букетче от пъстри цветя. 
 
През лятото наше дъгата обирах - 
 палитра копнежи си грабнах оттам... 
 Най-нежните търсех и ги намирах. 
 Чакам те, обич, на теб да ги дам! 
 
В очите ти тъжни когато погледна, 
 не искам да видя отново дъжда. 
 За юлската обич, навярно последна, 
 на вълните разказах и на брега.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me