uFeel.me
ЮДА съм
Автор: Petrova_AHETA,  6 февруари 2012 г. в 23:29 ч.
прочити: 252
Със устни стискам стръкче маргаритка,
игриви пламъчета има в моите очи,
със пръстчета си свивам нова китка,
сърцето нечие да изгори...

С нозете боси грациозно
танцувам изправена на пръсти,
и никой не ме взема на сериозно,
а като ме види трябва да се кръсти...

Аз красива и добра съм,
но с това прикривам колко зла съм,
че извия ли снага със протегната ръка,
подарявам аз цветята, ала взела съм душата...

.Анета  Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me