uFeel.me
Яворов
Автор: mt46,  4 април 2011 г. в 21:16 ч.
прочити: 411
... И тъй - животът ми
                                отмина...
Но вече не получих вест
                                 от Мина...

И дълго питах птиците
                               за Мина. -
А те ми казваха:
                            \"Замина...\"

Накрая бях успокоен
                                от Лора...
И тя ми даде... сладката
                                  отрова...

Марин Тачков -
\"Стих-откровения\" /второ издание/, 2000 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me