uFeel.me
Взлом
Автор: rudin,  28 юли 2011 г. в 22:03 ч.
прочити: 202

Обхванат от скука в горещия ден
        аз спор анонимен подхванах
        и всеки случайно изпречен пред мен
        изпращах в рогата на дявол.

Но ето, отнейде се мярна отпред
        жената във роклята бяла
        и с токчета стройни премина без ред
        през мойто сърце закопняло.

А тя ме усети и с поглед разбра
        желание в мене изгряло.
        Ще види по-късно, че в мойта съдба,
        в стихът ми е влязла изцяло.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me