uFeel.me
Взимам ти всичко
Автор: kriska_iska,  8 октомври 2011 г. в 14:51 ч.
прочити: 252

                                       

Идваш като вятъра - да, знам, че това си ти.

Идваш и всички части от сърцето ми взимаш.

Идваш и не виждаш, че ме боли.

Спомен, чувства, живота ти ми взе.

Господи, моля те, помогни ми, върни живота ми!

Не искам друго, а само това.

Спомени, че за какво ми са?....

Пак да си спомня за теб и… какво, пак да заплача ли?

Ето - давам ти всичко.

Всичко взимай, не ми трябва нищо вече от теб.

Та ти какво ми даде?...

Нищо!!!

Аз давах и давах, а ти взимаше, но не ми даваше нищо!

Е, сега е мой ред да взимам.

Взимам ти щастието, сънищата ти, разума, чувствата,

всичко, което ти ми взе, сега аз ти го взимам.

Сега твоя живот е мой и ще постъпя така както ти постъпи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me