uFeel.me
Вземи ме
Автор: Nanita,  4 юли 2011 г. в 16:16 ч.
прочити: 155
Прошепни ми искам те... и замълчи
и устните ми целуни с опиянение,
по кожата ми потанцувай с пръсти ти,
изгаряй ме до нетърпение.

По тялото ми огнено се разходи,
гърдите ми са въглени разпалени,
люби ме страстно, по мъжки ме люби
разпадай ме на стонове.

И пареща и гола ме вземи
на капки ме разливай цялата,
а после бавно, бавно ме отпий
нощта е наша, с мене я завий.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me