uFeel.me
Вятъра прошепна - обичам те
Автор: M.,  29 март 2011 г. в 11:25 ч.
прочити: 473
Разбъркваш усмивки и жестове,
гледаш намусено пак, пътят тъй далечен.
Прокарваш ръка, през косата си – къдрава,
нарамил своята китара, питаш ме:
Ще ме забравиш ли?

И в този миг - у мен, промъква се
отнякъде сълза, трепва крайчеца на усмивката.
Не мога да сдържа смеха си – от теб
отново предизвикан и казвам смело:
Искам пак да те разоръжавам с усмихнати трапчинки!

Мяташ поглед задълбочен, зная
мен изследваш – в очите ти пламъчета
пакостни пак играят!
Какво ли си намислил,
може би да ме отвлечеш – в мислите си, където винаги съм?

Не е необходимо да градим планове
за бъдещето – то предстои,
не е необходимо да се кълнем
във вечност – тя е пред нас..
Нека просто се обичаме – прошепна ти, с глас грубоват.

Това ми стигаше,
знаех вече посоката – начертана
от нас самите.
Хванахме се за ръце,
и оставихме вятъра-мим да прошепне – \'Обичам те!\'

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me