uFeel.me
Вятър в косите
Автор: Slava56,  19 септември 2009 г. в 22:37 ч.
прочити: 557
Косата ми е права.
По рождение.
Накъдрих я
(изкуствено)
и я оставих
да порасне...
Заплитам плитка.
За разплитане
среднощно...

Къде си, ветре?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me