uFeel.me
Вятър си
Автор: mega_char,  22 март 2011 г. в 08:43 ч.
прочити: 480

Вятър си в косите ми -
играеш си на криеница в тях
и устни нежно си допрял -
подканящи, нашепващи за грях.

Ветрове буреносни
вливаш в кръвта ми.
Нестихват, бушуват -
променяш света ми.

Флиртуваш, целуваш,
докосваш и париш...
В огън превръщаш ме цяла -
закачливо ме галиш.

Приседни до листата -
онези дето отрони от мене.
Те ще те любят до болка...
от любов душата ще стене.

А после вземи ме...
вземи сърцето ми в длани.
И отново люби ме -
понеси ме към бреговете мечтани.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me