uFeel.me
Вярвай - Ще Обичаш Пак
Автор: Teo,  8 януари 2010 г. в 18:57 ч.
прочити: 217
Ако загубиш своята любов -
недей тъгува ти,
всеки ден красив и нов
чакай сбъднати мечти.

И не скитай без посока
в себе си не се затваряй,
от любов боли така жестоко,
но недей мълчи, а разговаряй.

Не се съсипвай от тъгата -
това е тъй жестока грешка,
изкачи до края стъпалата
на борбата - колкото и да е тежка.

Вярвай и не се предавай -
не губи надежда за добро,
чакай и не се съмнявай -
ще обикнеш друго същество.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me