uFeel.me
Вярваш ли ?
Автор: waterfall,  29 март 2012 г. в 22:38 ч.
прочити: 381
Ти вярваш ли в любовта  която
събужда всички сетива,
сърцето кара да подскача
и прави по-красив света?

И най-красивата усмивка
не е ли тази от любов,

когато нея я намериш
светът не е ли някак нов?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me