uFeel.me
Вярвам в теб
Автор: tanq_mezeva,  23 август 2009 г. в 17:52 ч.
прочити: 794
Въздишка отронена
се търкулна в нощта.
Сълзица прогонена
падна тихо  в дланта.
Сто въпроса изохкаха-
докога  все така
ще обсебват съдбата ми
болка черна,  тъга?
Докога ще преследвам 
мечтите в съня
и ще търся  сред хаос
светлината в нощта?
Докога самотата
ще е верният страж.
На дома в тишината
ще мечтая ли пак?
Ще намеря ли пътя
общ за теб и за мен?
И не си ли, Любов
всъщност блян споделен.
Щом за други си зрима
бяла нежност и страст.
Вярвам, не анонимно
ще те имам и аз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me