uFeel.me
Вярвам в любовта!
Автор: sunnyto123,  26 януари 2012 г. в 23:23 ч.
прочити: 476
Вярвам в любовта - онази вярната,
дето е заключена в сърцето,
тя е тиха, нежна, всеотдайна,
като ангел паднал от небето.

Вярвам в любовта - онази страстната,
дето пали огъня в очите,
дяволски красивата, изящната,
сякаш е родена от мечтите.

Вярвам в любовта - онази вечната,
дето идва и не си отива,
искрената, чистата, сърдечнaта...
Тя ме прави толкова щастлива!

Вярвам в любовта - онази смелата,
дето всичко лошо побеждава
цялата душа за миг превзема тя,
всяка болка в нея разрушава.

Вярвам в любовта - онази моята:
вечна, смела, вярна, страстна...
Ти сега повярва ли и в твоята?
Вярвай! Любовта е тъй прекрасна!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me