uFeel.me
Вярвам ти
Автор: bat^goiko,  5 февруари 2009 г. в 00:01 ч.
прочити: 315

Вярвам в любовта ти,

но моята е по-силна,

вярвам в обичта ни,

знам свята е тя,

вярвам ти,

защото съм сляп от любов,

вярвам, че ще сме щастливи,

защото знам, че и ти го желаеш.

Вярвам, че ме обичаш,

знам, че те желая безумно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me