uFeel.me
Вярвам ти
Автор: pavli,  22 февруари 2011 г. в 18:39 ч.
прочити: 1900
Нощ. Тъмно е… Усещам те... Отварям очи.
Лунното отражение се разлива в пътека.
Като пътеводители трепкат звездите.
Тръгваме… През вълшебно пространство...
Перце от заблудена птица гали устните ни.
В тишината - издайнически стъпки…
на предчувствие...
Неумолимо винаги е времето...
Светло е.
Слънцето е тънка огнена сабя в небето.
Заслепява ме. Порязва Луната. Разплаква я.
Океаните преливат по лицето ú...
Затварям очи. Да продължа в тъмното...
Води ме. Вярвам ти. Следвам те…

                                                 © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me