uFeel.me
Вяра,Надежда,Любов
Автор: beibi,  17 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 459
Вярата.......,
тръгвам на там,
където водят
нейните следи.
Но в мрака,
невиждат моите очи.
Като фойерверк
изгърмя в ноща,
проблесна на хиляди
слънца и взе,че умря.

Надеждата......,
все още ме крепи,
заслепена тръгвам
по твойте следи.
Знам,че си в мен
и отново ме чакаш,
в мрака търсят те
мойте очи.

Любовта.........,
Тя ще съхрани
вярната следа и
ще стопли нашите сърца.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me