uFeel.me
Вяра
Автор: SisiTy,  16 октомври 2008 г. в 19:52 ч.
прочити: 278
Вярвам в(ъв) тебе, ти сила ми даваш,
Сила да срещам деня.
Ти си за мене утро измито,
от гориста чиста сълза.
Вярата нежна ме топли в(ъв) мрака
в живота нелек и суров.
Сърцето ми свикнало бе самотно да плаче,
без капчица чиста любов.
Искам да вярвам , да вярвам в(ъв) тебе
искам те само за мен.
С радост да срещам всяка усмивка
да вярвам в(ъв) идния ден.
/на Чочко/

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me