uFeel.me
Вяра
Автор: pavli,  23 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 3126
Не е необходимо да се търсим -
ние сме в мислите си -
оттам не можем да избягаме...

Не е необходимо да градим
планове за бъдещето -
то предстои...

Не е необходимо да се кълнем
във вечност -
тя е пред нас…

Не е необходимо да изтриваме сълзите -
те са ярки кристали
и ни дават светлина…

Не е необходимо да избираме посока -
просто трябва да следваме пътя,
който чертаят хванатите ни ръце...

                                © Павлина Петрова

                                \"Изплетени пътеки\" - 2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me