uFeel.me
Вяра
Автор: sui4i_bel,  21 април 2012 г. в 22:17 ч.
прочити: 208

В какво вярваш?


Вярваш ли, че имаме съдба?


Която определя накъде вървя?


Дали ще те срещна и кога?...


Вярваш ли, че вятърът е твой приятел


И носи ти мигове от новини… за мен?


Вярваш ли, че на сън се срещаме… отново…


В свят – различен, непознат?…


И вярваш ли, че те обичам – пак, и пак, и пак?!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me