uFeel.me
Вторник-люботворник
Автор: mt46,  30 април 2013 г. в 18:56 ч.
прочити: 299
Днес е вторник-люботворник. -
Просто аз реших така.
Пак сърцето си отворих -
за любов, за красота...

Слънце весело блещука...
Птиче мами ме навън...
Ще ти подаря целувка.
И ще сбъдна твоя сън...

А мечтите ти бездомни
в себе си ще приютя...
Ако искаш - и след вторник
пак ще те люботворя...

Марин Тачков
30 април 2013 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me