uFeel.me
Всякога
Автор: MariaY,  30 януари 2012 г. в 20:40 ч.
прочити: 313
Понякога съм огнено студена,
понякога - затворнишки свободна.
Понякога в безпътица пътувам -
във вкъщи съм, но съм бездомна.

Понякога съм лоша и добра,
понякога - смирено непокорна.
Понякога говорещо мълча
и се сбогувам за да се завърна.

Понякога измислям истини,
понякога намирам се изгубена.
Познавам се, а всъщност питам се -
защо без мен съм в теб добавена.

Понякога умирам жива,
понякога отказвайки те искам.
А как боли, любов, да те обичам,
защото има те, но теб те нямам.

И всичко е простичко - цялата твоя съм.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me