uFeel.me
Всичко е любов
Автор: Ivanka Dimitrova,  17 февруари 2009 г. в 06:52 ч.
прочити: 252

Виж, утрото блести игриво,
защото пълно е с любов.
На нежни струни звън разлива,
събужда тя животът нов.

Извира с ручеите бистри,
трепти във капчици роса,
танцува сред вълните чисти,
лети край пъстрата дъга.

И всеки миг чрез нас живее
и ни говори с птичи глас,
когато сме щастливи - пее,
когато плачем - плаче с нас.

Любов! Тя граници не знае.
Във нашите сърца стаена,
на нежни рози как ухае!
Любов е цялата вселена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me