uFeel.me
Всичко- ТИ!
Автор: VZ_Dobreva,  29 юли 2011 г. в 00:33 ч.
прочити: 191
Всяка дума бе равна на сълза.
Всеки жест - вечен спомен.
Всеки опит за мълчание - вик.
Всеки ден - ад.
Всяка крачка - към пропастта.
Всяка усмивка - рана в душата.
Всеки поглед - кошмари.
Всяка минута - опит за ново начало.
Всяка истина прие като лъжа и
веднъж не надникна в моята душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me