uFeel.me
Всичките ти целувки ще са за мен:)
Автор: Irresistible,  29 март 2011 г. в 17:29 ч.
прочити: 224
Цъфнаха вече лалетата
и вятърът се заигра с мелниците,
зелени са и полетата,
по-неусетно минават делниците.

Пробужда се бавно светът,
по-усмихнати някак са хората,
пчелите щастливо жужат
и всички забравят умората.

Цветен, ароматен, усмихнат - 
ражда се вече нов ден
и в него, нежни и чувствени,
всичките ти целувки ще са за мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me