uFeel.me
Всички сънища в едно
Автор: Jullie,  31 октомври 2010 г. в 23:49 ч.
прочити: 550

Мислено си сътворихме есен.
Малко дворче. Къщичка в гората.
Пейка дървена - от теб скована.
Седнали сме двама под леската.
Пръстите ни - вплетени стебла са.
Цветна обич набраздила е лицата.
Там на рамото ти - моята коса е
разпиляна... ти и вдишваш аромата.
Кротко слушаме гласчета звънки,
клонките люлеят пъстър цвят,
шумоли игриво изворна рекичка –
милва всяко камъче по своя път.
***
Зима идва! До камината уютна
са децата наши - с техните деца.
Аз плета им вълнени чорапки,
ти навиваш прежда на кълбо.
***
Искам да засеем семенцата
и напролет всички сънища в едно,
да родят за двама ни с децата,
наша пълна къщичка с добро!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me