uFeel.me
Всеки търси в живота си някой
Автор: Irresistible,  27 юни 2011 г. в 15:35 ч.
прочити: 206
Не стигат думите да ти разкажа
колко много те обичам
и палитрата със цветове е бледа,
любовта ми с тях не мога да обличам...

Няма звук, измислен още,
с който да изпея любовта,
морето, вятърът, които шепнат нощем,
недостатъчна е някак песента...

Всеки търси в живота си някой
и познава, когато го срещне.
Е, за мен ти си този Той,
и искам с теб всеки нов ден да посрещам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me