uFeel.me
Все по-близо до звездите
Автор: pavli,  15 август 2009 г. в 20:55 ч.
прочити: 2146
Моята илюзия чака пред вратата.
Поканвам я да влезе -
да си правят компания със самотата.
А аз на воля да си мечтая...

Ти си пазител на разбърканите ми мисли,
на моето неспокойствие,
на тайните ми дръзки желания...
Ти си потвърждението на моята мечта...

А аз съм все по-близо до звездите.



                                                           © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me