uFeel.me
Все още
Автор: bate Mitko,  12 декември 2009 г. в 01:56 ч.
прочити: 458
Попита ме как съм.
Добре! - отговорих ти аз.
А устните бавно притихват
и свършва разговорът между нас.

Сега тук е тихо и пусто,
Сам съм, но е тясно край мен.
Не светят звездите, посрещнали утрото,
не търси луната студеният ден.

А исках те сляпо и лудо.
Без причини за смисъл, без страх.
Ръката ти в своята стисках до болка,
усетил устните ти към безкрая летях.

Все още те търся във дългите нощи.
Протягам все още към тебе ръце.
И чуствам дъхът ти омаен  все още,
все още те чакам да ме погледнеш поне.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me