uFeel.me
Все още...
Автор: sunnyto123,  26 юли 2011 г. в 01:33 ч.
прочити: 388
Обичах те без време и без граници,
обичах те през мрак и светлина,
за теб изгарях в огнените пламъци,
изгубвах се в студената мъгла.
Обичах те... заставах срещу себе си,
опитвах да забравя за това,
но ти се връщаше през всички стари белези
по моята измъчена душа
и рани нови само ми оставяше...
Но аз ти позволих да е така
и своите чувства давех в отчаяние,
от невъзможност да съм в твоята съдба.
А другите не бяха като тебе,
с тях - другите бях винаги сама,
запълваха изгубеното време,
но нощем тебе чаках в съня.
Не съжалявам за това, че съм обичала,
а за това че твоя никога не съм била,
безгласно само всичко съм изричала,
крещях на ум... и плачех след това...
Не беше първа обич, нито пък последна,
в живота мой единствена бе тя,
мечтана, тъй красива и безценна,
все още грее в моята душа...
Днес може да съм празна и изгубена,
днес може да съм само сянка на жена,
най-грешната от Ад и Рай прокудена,
но още вярвам в теб и в любовта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me