uFeel.me
Все още се уча
Автор: Jullie,  27 ноември 2010 г. в 00:38 ч.
прочити: 501

Все още се уча
да те живея така...
Да те сънувам по светло -
да ми крадеш съня.

Да не очаквам утре -
да си те случвам в мисли.
Да се усмихвам сутрин
с непогалени устни.

Да ми прииждаш в лято -
да ме сушиш от дъжд.
Да съм ти таен полет.
Да си ми явен мъж.

Да не привиквам с теб,
като с добра съдба.
Денем молитва тиха -
нощем да те крещя.

Все още се уча,
но сричам ли сричам,
че изоставам прости ми!
Знам само, че те обичам!






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me