uFeel.me
Все още ...
Автор: anabet,  28 декември 2012 г. в 07:59 ч.
прочити: 236
Все още се вълнувам,
когато чуя гласа ти,
все още мога да пътувам
с крилете на мечти
и спомени познати... 

Все още те сънувам,
и пазя жива топлината.
Все още теб бленувам,
сгушена във тъмнината... 

С фантазия и страст
картини приказни рисувам
Тела в екстаз
в горещи нощи пак танцуват... 

Все още чувствам,
че те има - като извор жив,
все още искам
да те възпявам в нежен стих... 

Все още си ми във сърцето,
дори когато си далеко...
Равносметката е позната -
твоя е душата... 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me