uFeel.me
Все някога...
Автор: maggi4ka,  29 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 445
Ти никога не ще си мой.Никога!
Аз знам това и все пак те обичам.
Не аз самата, а духът ми вика те!
Не аз самата, той ти се обрича!
И двама с теб - разнопосочни влакове -
един към друг се носим като слепи...
С надежда да се срещнем. В миг....
Все някога....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me