uFeel.me
Все някога
Автор: yotovava,  15 ноември 2009 г. в 20:07 ч.
прочити: 300
Ще я срещнеш в някоя кръчма накрая
 и на глътки душата ти тя ще изпие. 
В пепелника, препълнен от фасове, 
няма място за ревност да стигне. 
Ти си казваш - Господи, тя е 
толкова, толкова хубава! 
Всяка клетка от нея сияе 
и в кръвта ти влива безумие 
този поглед, от който разтапят се 
на кроткия ангел крилете, 
а дъхът на бадеми и праскови 
се усуква под твоята дреха. 
и стяга с внезапно мравучкане 
гърдите в задушната стая 
Преглъщай на залъци сухото 
невнимание от страна на жената, 
дето в кръчмата просто е влязла, 
а ти стърчиш непотребен 
зад прашна кашпа и си знаеш 
- тя всъщност не е за тебе. 
Не сънувай очите й дълго, 
да се върне дори не очаквай. 
Но разбираш как гледа от ъгъла 
онзи, дето за нея е плакал… 
16.04.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me