uFeel.me
Все към тебе съм вървяла
Автор: joysis,  26 януари 2012 г. в 11:10 ч.
прочити: 217

Годините извайваха те бавно.

Потрепваше в тичинки твоя образ.-

Танцуващ лебед, приближил ме плавно,

с крилото си живота ми да стопли.

 

Бушуваше в мен с морската стихия,

разстилаше се после в морска пяна.

А шепота ти нежен и магиен,

обличаше ме с приказна премяна.

 

Убежище при огън и светкавици,

римуван блян и слънце засияло,

ти – светъл звън от вдигната наздравица,

днес знам, че все към тебе съм вървяла!


Радостина Драгоева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me