uFeel.me
Всъщност ти грешиш
Автор: Irresistible,  30 април 2012 г. в 19:53 ч.
прочити: 231
Ти искаш да си забраня да правя грешки,

що за глупост е това?!

Да се спъваш, в крайна сметка, е човешко!

А мойта спънка днес е любовта.

 

По мене още ги усещам,

лъжливите ти устни и ръце,

пропукано геройски ги посреща

измореното от фалшове сърце.

 

Избирам си кои ще са ми грешките,

последствията после са за мен,

в последната част, вероятно с пешката,

ще осъзнаеш, че си победен!

 

Ще се учудиш, ще ме погледнеш неразбиращо,

ще се опиташ да ме задържиш,

но аз ще тръгна - триумфираща,

доказала, че всъщност ти грешиш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me