uFeel.me
Вричане
Автор: MeriXmas,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 983
Сърце до сърце
Любов за любов
Сълза и вълна
Звезди и море
Небе и роса
Любов до любов
Сърце за сърце
Ти
Аз
Аз твоя
Ти мой
Любов и сърце
Сърце и любов
Завинаги

2000г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me