uFeel.me
Вричане
Автор: Jullie,  20 ноември 2010 г. в 20:05 ч.
прочити: 452
Пролетта ни - свежест разпиляна,
бързо мина - луда и нетърпелива.

Лятото ни в сянка отминава.

Цветна есен идва. А изглежда,

някак сиво.


Но прохождаме по многолистно, меко.

Пред нас е още... Времето не спира!

Въздухът е пресен и се диша леко.

Пътят ни е жив.

Пулсира...


Във вълшебен танц на листопад,

есенните стъпки носят орисия.

Пред олтара Бог ни чака

днес - да ни дари

с благословия.


От вечни истини, мечтани в лято,

заченахме си рожба несравнима.

Любов ни се роди, и осъзнато,

да я отгледаме

до късна зима!


Да пророним думичките святи -

две щастливи перлени сълзи.

Нека си дарим душите сляти

с вричане в единство

и завинаги!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me