uFeel.me
Вричам ти се
Автор: bat^goiko,  1 февруари 2009 г. в 15:50 ч.
прочити: 294

Теб прегръщам,

теб целувам,

теб бленувам,

теб боготворя,

на любов се обричам,

в обич на тебе се вричам.

Обичам те!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me